De boardroom dynamiek houding, gedrag, openhartigheid en inspectie Checklist | Board management software

jre106Uncategorized0 Comments

Visualiseer een bestuurskamer globaal een uur vóór een bestuursvergadering. Er zijn een lange, ovale tafel. Elke directeur wacht beslist goed georganiseerde stapel rapporten. Koffie is aan de brouwen, een Deense zijn uitgepakt. Het is stil. Alles is klaar om bij gaan. Visualiseer nu hoeveel er gebeurt als een deur opengaat. Terwijl iedere persoon binnenkomt, verandert de chemie met de ruimte. Sommige brengen een voor de hand liggende energie. Anderen brengen beslist ingetogen kalmte. Sommigen lichten de kamer op. Anderen kunnen het uitzetten. Ofschoon de aanwezigheid of afwezigheid van een persoon een belangrijke invloed kan bezitten op een dynamiek van de boardroom, is elke board dezelfde sociale onderneming die een collectieve gezicht van haar leden met zich neemt. Verder bezit iedereen beslist rol bij spelen – en hoe deze onderdelen spelen, hangt af van immateriële zaken in de boardroom die niets kunnen worden aangeraakt, echter die ongetwijfeld voelbaar zijn. Tezamen genomen kunnen die immateriële dingen een bord op dezelfde van een twee paden nemen. Een bord moet vastlopen en zijn wielen draaien. Of een board kan meer grip krijgen door het ABC van corporate governance erbij herkennen plus te administreren. Van directeuren en leidinggevenden tot stakeholders en consumenten, vrijwel iedereen is bij de beslist of meerdere manier geraakt door de overwegingen met het bestuur van dezelfde bedrijf. Momenteel is er veel erbij overleggen. Het dynamische krachten van globalisering, technologie en demografie plus een moeilijk economisch weer zijn samengekomen om een handelswereld drastisch te hervormen. Ik ben er echter van overtuigd dat de besturen met vandaag een uitdagingen van onze vluchtig veranderende zakelijke omgeving de hoofd kunnen bieden sinds enkele eigen dynamische krachten samen erbij brengen – de ‘ABC’s van corporate governance’.

the boardroom

Boardroom (vergaderruimte) Checklist voor inspectie & Board software

 • Zijn meubels en apparatuur kompleet functioneel en in juiste staat?
 • Zijn jaloezieën en gordijnen volledig functioneel en bij board-room.nl goede bepaling?
 • Is toegang en uittredingen onbelemmerd?
 • Word afvalcontainers geleverd en geleegd?
 • Zijn de limieten voor kamerbezetting en veilige zitplaatsen heerlijk?
 • Houdt de stoelentelling binnen een bezettingsgrens van de kamer?
 • Zijn er licht verkeerd geplaatste / kapotte / losse / niet-plaats lensdeksels alsof plafondtegels?
 • Zijn plafondtegels vrij betreffende water plus / ofwel roestvlekken en / of overmatig vuil?
 • Zijn muren, vloeren, plafonds en / ofwel vloerbedekkingen bij goede bepaling?
 • Zijn het tapijt in goede staat plus niet slecht versleten ofwel gescheurd?
 • Zijn hangende kasten, alleenstaande boekenkasten en aan het muur bevestigde planken bevestigd aan een bouwoppervlakken vanwege te buitenkant dat ze omvallen?
 • Worden verlengsnoeren gebruikt als een permanente oplossing vanwege een gebrek aan stopcontacten? (Neem contact op met de helpdesk van Facility en gelegenheid een serviceaanvraag als daarginds meer verkooppunten nodig zijn).
 • Zijn de koorden en pluggen in juiste staat?
 • Zijn deuren, wanden, plafonds of tapijten vrij met elektriciteitskabels?
 • Zijn daar multi-outletstrips aangesloten op meerdere multi-outletstrips? Alsof zijn eventuele verlengsnoeren aangesloten op andere verlengsnoeren?
 • Weergeven elektrische apparaten ondertekenen van oververhitting? (dwz snoeren of apparatuur mogen niets heet aanvoelen)
 • Ben er sprake van overmatige opslag van brandbare spullen? (bijv. papier, hout, enzovoorts. )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *